Etusivu

Liisa

Autot
Juhlat
Kotiteatteri
Kuvaaminen
Sukeltaminen
Matkailu
Musiikki
Ohjelmat
Roolipelit
Ruuanvalmistus
Tietokoneet
Arkistot
Sekalainen
Sivuhakemisto

Lauantai 31.5 Savitaipale-Joensuu

Pienen aamulenkin jälkeen kasasimme tavarat ja starttasimme kohti Joensuuta. Aurinko paistoi edelleen heti aamusta ja päivä oli mitä parhain pihalla vietettäväksi. Piipahdimme iltapäivällä kaupassa hankkimassa unohtuneiden tavaroiden tilalle uusia tai muuten vaan tarpeellisia juttuja hankkimassa. Muu päivä menikin kaverieni Sohvin ja Biffin pihalla lonnien. Nautimme auringosta ja herkuista, vaikkakin grillaus jäi myöhäiseen iltaan ja amatöörivoimin tuloksetkin olivat korkeintaan kohtalaisia. Mutta saunan ja pitkän aurinkoisen päivän jäljiltä nälkäkin oli, joten haaleampikin ruoka maistui erinomaisesti ennen nukkumaanmenoa.

Koirat tutustuivat elämään lapsiperheessä ja käyttäytyivät ihan mukavasti 3,5-vuotiaan Onnin lähellä. Onni oli kyllä kiinnostunut hauvoista, mutta jännitti niitä eikä uskaltanut kuitenkaan lähelle. Vauvaikäinen Otso ei vielä nelijalkaisista pahemmin ymmärtänyt, mutta sen juttelu ja itku kyllä kummastuttivat puolestaan koiria.

Nukkumaanmennessä Vinha säikähti Poltsin paarmajahtia eikä olisi halunnut käydä nukkumaan lainkaan. Pienen neuvottelun jälkeen se uskaltautui käymään makuulle pedille meidän lattialle tehdyn sängyn viereen ja oli sitten yöllä hiippaillut sänkyyn Poltsin jalkopäähän. Paarma-mokoma oli aamuyöllä inkarnoitunut ja alkoi pöristä puoli kuuden maissa pelotellen taas Vinhaa. Ötökkä saatiin ulos avaamalla ikkuna ja saimme vielä nukkua tovin ennen päivän aloittamista.

 

Copyright (c) Paul-Erik Törrönen unless explicitly mentioned otherwise

Masseter koirakoulu

Vempain Publishing System