Etusivu

Liisa

Autot
Juhlat
Kotiteatteri
Kuvaaminen
Sukeltaminen
Matkailu
Musiikki
Ohjelmat
Roolipelit
Ruuanvalmistus
Tietokoneet
Arkistot
Sekalainen
Sivuhakemisto

9.11 Sansibar

Heräämme myöhäisestä nukkumaanmenosta huolimatta kuuden tietämillä, ja menemme kävelemään pitkin rantaa noin puoleksitoista tunniksi. Taivas on täysin pilvinen ja sää vielä suht siedettävä.

Aamiaisen jälkeen vaihdamme uikkarit päälle. Vuorovesi on paljastanut rantaa entisestään ja on vaikeata löytää niin paljon vettä, että voisi edes kastautua. Törmäämme kaikenlaisiin vedeneläviin, rapuihin ja simpukoihin muunmuuassa. Merisiilit estävät yrityksemme kävellä pidemmälle.

Heikki pitää lyhyen infotilaisuuden aamupäivällä. Kukaan ei halua lähteä ylimääräisille retkille, vaan loikoa rauhassa auringossa.

Liisa käy varaamassa seuraavalle päivälle nhs-hieronnan. Se on ihan Suomen hinnoissa tai jopa kalliimpikin, mutta tulee tarpeeseen ja mikäpä on nyt mennessä kun on aikaa. Liisa sovittelee myös ihania puuvillapaitoja ja -tunikoita hotellin kaupassa, mutta valitettavasti ne eivät ole sopivia.

Pienen siestan jälkeen kävelemme rantaa toiseen suuntaan. On todellakin kuumaa, melkein pilvetön taivas. Liisa vaihtaa topin puuvillapaitaan, koska huomaa niskansa palaneen uidessa. Poltsi joutuu olemaan pitkissä housuissa, kun sortsit ovat pesussa. Keräämme pienen harkinnan jälkeen jonkun verran simpukankuoria kotiin vietäväksi – joka kuulemma on luvatonta. Ajattelemme, että suuremmasta kierteisestä kotelosta saisi hienon kaulakorun poraamalla siihen reiän ketjua varten.

Menemme vielä uima-altaalle ja pulaamme vedessä jutellen Annan ja Anssin kanssa. Ilma tuntuu hieman viileältä kovan tuulen vuoksi, joten pysymme altaassa ihon kannalta liian kauan. Poltsille on palanut hiustenrajat selkään ja Liisalla on rinta, hartiat ja selkä punaisena. Käymme meressäkin uimassa nyt, kun vesi on korkealla. Tuuli tuo aaltoja ja auringon lämmittämä pintavesi on todella kuumaa, pohjalla oleva oleva viileämpää. Poltsi menee vielä snorklaamaan toviksi. Liisa juo päiväkahvia altaan laidalla pyyhkeeseen kääriytyneenä yrittäen suojella palanutta selkäänsä – ja lisäksi tuuli on myös hyvin vilpoinen auringon ollessa jo alhaalla.

Copyright (c) Paul-Erik Törrönen unless explicitly mentioned otherwise

Masseter koirakoulu

Vempain Publishing System