Kiva headerkuva
Etusivu

Festarit
Keikat
Levyt

Get legal. Get OpenOffice.org

Musiikkisivut

Musiikkia on tullut kuunneltua jo jonkin aikaa (ensimmäinen 'levy' jonka ostin oli Beach Boys-kokoelmakasetti vuonna 1978).

Alku taittui serkun levykokoelman ansiosta The Who, Beatles, David Bowie-akselilla, myöhemmin tulivat mukaan Led Zeppelin, Black Sabbath sekä Deep Purple. Luonnollisesti siinä sivussa oli kotimaiset Eppu Normaali sekä Juice Leskinen keskeisiä vaikuttajia. Ala-asteella luokalle tullut kaveri Ruotsista sai vähäksi aikaa innostumaan Kiss-yhtyeestä (lähinnä niiden 'villien' levykansien ansiosta), mutta kun hän sitten muutti taas pois niin lähti levytkin divarille. (ovat muuten ainoat ostamani levyt mitkä koskaan olen myynyt/antanut pois).

Popista en koskaan jaksanut innostua, vaikka sitä tuli aikoinaan kyllä jorailtua erinäisissä diskoissa. Jotenkin tuntui vaan että homma oli niin siloteltua sekä ohutta ettei siinä ollut mitään järkeä. Toisaalta ylä-asteella sekä lukiossa oli myös muutama Iron Maiden/WASP-takkinen kundi joiden jutut olivat kyllä yhtäkaukana käsityskykyhorisontin takana :-) 80-luku menikin hieman 'ohi' vanhoja kunnon soittajia diggaillessa.

Vasta intin loppupuolella alkoi raskaamman musiikin kuuntelu lisääntymään ('91-92 MTVllä pyöri melko tiuhaan Metallican Enter Sandman) ja vaikka silloinkin oli tiukka päätös että ehkä tätä vielä sietää, mutta vain niinkauan kun sanoista saa selvää, niin pikkuhiljaa sitten kuvioihin tuli myös ns. viemäriörinä.

Eipä silti, kuten joku tuntematon suuruus on todennut: Hevi on paskimmillaankin parasta.

Kuvagallerioita, listoja sekä jutunjuurta musiikista:
Keikat erinäisiä keikkoja, lähinnä pääkaupunkiseudulla.
Levyjä jotka ovat kulkeneet hyllyn kautta
Festarit, raskaan musiikin saralla, Suomessa sekä Wacken :-)