Etusivu

Liisa

Autot
Juhlat
Kotiteatteri
Kuvaaminen
Sukeltaminen
Matkailu
Musiikki
Ohjelmat
Roolipelit
Ruuanvalmistus
Tietokoneet
Arkistot
Sekalainen
Sivuhakemisto

Ford Taunus 1975

Tämä oli ensimmäinen omistamani auto. Syy ostolle oli  että isällä oli  ollut vastaava (1974), joten se oli melko tuttu vekotin ja koska tuo toinen Taunus seisoi edelleen pihalla niin siitä sai sitten varaosia. Taunuksen ostin jo ennenkuin olin saanut ajokorttini, ja se ostettiin naapuripitäjästä yksityishenkilöltä.

Ostettaessa autossa oli tietenkin ruostekohtia joita korjasin, ja kerkesin myös maalaamaan auton uudelleen taivaansiniseksi sedän verstaalla. Jälki ei ollut kummoinen mutta työ kävi harjoittelusta.

Ennen kuin pääsin itse edes ajamaan autoa kadulla, onnistui koulukaverini kolaroimaan Taunuksen. Autolle nyt ei käynyt kummemmin, keula sai kosmeettisia vahinkoa joka korjattiin ottamalla vääntyneet osat isän autonraadosta. Pulmallisempaa olikin että päälleajettu oli paikallisen vakuutusyhtiön vaimo :-)

1990 möin Taunuksen isälleni väsyttyäni siihen ja kun halusin jotain hieman menevämpää ja tukevampaa alustaa josta rakentaa menopeliä.Ostinkin sittemmin BMW 1502.

Lopulta Taunus meni romuttamolle 2004 kun Virkkalassa siivottiin pihaa. Samalla romuttamolle lähti myös Honda Accord sekä Opel Kadett B.

Copyright (c) Paul-Erik Törrönen unless explicitly mentioned otherwise

Masseter koirakoulu

Vempain Publishing System